AKIK BIZALMUKKAL TISZTELTEK MEG

Mobirise

LUNG ANDREA

Vikit régóta ismerem, ezért biztos voltam benne, hogy nyugodtan rábízhatom az arcom ápolását, mert kizárólag a számomra legmegfelelőbb kezeléseket fogja ajánlani és mindig azon igyekszik, hogy hosszú távon is a lehető legjobb eredményeket érjük el. Szerencsés vagyok, mert nekem nincs látható probléma a bőrömmel, ezért Vikitől a szükséges arcápolás mellett, rendszeresen anti-ageing kezeléseket kapok. Nagyon szeretek hozzá járni, mert mindig frissen távozom és az eredmény sokáig látható. Kedvencem a rádiófrekvenciával kiegészített anti-ageing kezelés és nagyon jónak tartom Viki saját, természetes alapanyagokat tartalmazó kozmetikumait is. Jó szívvel merem ajánlani bárkinek őt és a kezeléseit, hiszen az évek során minden nála töltött alkalommal meggyőződhettem kiváló szakértelméről és az arcápolás iránti elkötelezettségéről.

Mobirise

KAMILA GARSZTKOWIAK

Viki is the first cosmetician I gained trust to and allow to make a special skin care treatment for my very sensitive and dry skin. I enjoyed every minute of it and to my surprise after the treatment the skin wasn’t red like after applying BIO & natural creams I have been using for years. It was smooth and calm. During the treatment Viki applied the creams through a massage and because she has a very good energy I felt it was more like a healing treatment than “just” a beauty session. She has also done vegan cream for me which I love. I will definitely come back for more!

Mobirise

STEFÁN BARBARA

Viki kezeléseit őszintén ajánlom mindenkinek. A kezelések megkezdése előtt alapos arcdiagnosztikát végez, elmondja a véleményét és megbeszéljük, hogy mi az a kezelés, amire szüksége van a bőrömnek. Legtöbbször tisztító és anti-ageing kezelésekre szoktam Vikihez ellátogatni, ahol professzionális gépekkel, igazán minőségi termékekkel dolgozik. Ami számomra még nagyon fontos, hogy lehetőségem van természetes alapanyagokból álló krémeket választani. A kezelés megkezdése előtt megteremt egy igazán lazító, nyugtató és kellemes hangulatot, ami szerintem szintén fontos egy nőnek a munka, a család és a rohanó hétköznapok mellett abban az egy-két órában, amit magára fordít. Amennyiben gyors, de azonnal látványos kezelésre vágyom, ez esetben a hidroabráziót és a tű nélküli mezoterápiát választom, ami a kedvencem. Nagyon várom a következő alkalmat, hogy ismét pihe - puha és maximálisan ápolt hatása legyen arcomnak!  

Mobirise

SCHUKERT GRÉTA

Vikihez feltöltődni járok. A személyéből áradó melegség, pozitív energia az egyik fő ok, amiért mindig alig várom, hogy újra mehessek hozzá. Nagyszerű szakember, remek kozmetikus, aki teljes odaadással, szívvel-lélekkel foglalkozik velem minden alkalommal. Legjobban tisztításos kezelésre és arcmasszázsra szeretek járni hozzá. Teljes bizalommal át tudom adni magam neki, mert tudom, hogy csak a legjobb minőségű, természetes alapanyagú készítményeket használ, pontosan tudja, mi a legmegfelelőbb az én rendkívül érzékeny bőrömnek. A bőröm érzékenysége sokat csökkent az általa javasolt termékek használata, illetve a rendszeres kezelések segítségével.