Mobirise

"Szép testben szép lélek."


"Kozmetikába járok a bőrőmet és a lelkemet feltölteni." Ezt hallom gyakan a vendégeimtől. A kettő együtt működik, mert bizony aki szép belülről, annak a külseje is ezt tükrözi.

Beszélünk arról, hogy azok a percek, vagy órák, amit egy nyugodt, harmonikus könyezetben tölt el milyen fontosak. Végre megérkezett, végre csak magával foglalkozik: munka előtt reggel, hogy jól induljon a nap, vagy ebédszünetben egy kis töltekezés, és a nap végén: lelazítani.
De jó is megérkezni, ledobni a napi gondokat, terhelő gondolatokat, beszívni a finom illatokat, hallgatni a jó zenét, vagy a csendet, de ha jól esik beszélgetni, akkor kimondani... Ki mit gondol, ki hogy élte meg azt a helyzetet, ki mit tenne?
Vagy csak vicces sztorikat mesélni magunkról, vagy a gyerekeinkről, és a legjobb a haragot vagy fájdalmat csillapítani, átvinni humorba. Fontos, hogy értsük és érezzük a másikat, ne "csak úgy" meghallgassuk... Érintse meg a szakember a testet és a lelket egyaránt, amely a bőrön annyira látszódik.

Ebben a rohanó világban itt egy időre önmagunkra találhatunk, ha ez megvan, már jobban fogunk szeretni a bőrünkben lenni!

FACEBOOK COMMENTS WILL BE SHOWN ONLY WHEN YOUR SITE IS ONLINE

Ha tetszett oszd meg másokkal is!